Lead Enterprise Architect

Job description

Jij bent een ervaren Enterprise Architect. Iemand die vol passie over zijn werk praat, die de beste wil zijn in het vakgebied en daar een uitgesproken visie over heeft. Vanuit je kennis en uitgebreide ervaring als Enterprise Architect, ben jij een thought leader hoe Enterprise Architectuur op een moderne manier de meeste waarde toevoegt aan de doelen van een organisatie. Je hebt architectuur team inhoudelijk geleid, waarbij je in samenspraak, maar onder jouw supervisie, het werken onder architectuur is vormgegeven. Je werkt graag samen met je team aan de beste Enterprise Architecture oplossingen voor klanten. 


Wat is ValueBlue?

Wij houden van hard werken, daar veel plezier aan beleven en continu, pro-actief innoveren. Onze specialismes liggen in Enterprise Architectuur, Business & Proces Architectuur, Integratie & Data Architectuur, Solution Architectuur en Business Consultancy. Vanuit deze expertises hebben we BlueDolphin ontwikkeld; hét Enterprise Architectuur samenwerkingsplatform waarbij democratisering van architectuur wordt bereikt. Naast BlueDolphin ontwikkelen we vanuit onze specialismes best practices en toolkits waarmee organisaties in staat om hun processen en organisatie te verbeteren en waarbij BlueDolphin kan worden gebruikt om de informatie vanuit die practices en toolkits kan worden vastgelegd. Zo heeft elk bedrijf dé oplossing in handen om niet alleen kosten en risico’s te identificeren, maar ook de (technische) waarden van het bedrijf in kaart te brengen. In Nederland hebben we inmiddels meer dan 100 klanten (zoals Heijmans, Rijksmuseum, Erasmus MC en Gemeente Amsterdam), maar ook in Amerika timmeren we hard aan de weg en zijn de eerste klanten inmiddels opgetekend. Het kantoor wat we recentelijk hebben geopend in New York, is daarbij weer een mooie stap. 


Wat ga je doen?

Als Lead Enterprise Architect bij ValueBlue, doe je zelfstandige opdrachten bij klanten en stuur je als meewerkend voorman onze consultants aan. Daarnaast begeleid je partners om vanuit onze architectuur filosofie BlueDolphin bij klanten in te zetten en waarde toe te voegen. Daarbij komen natuurlijk ook nog de interne meetings en de tijd om zaken te plannen. Ook wordt er van je verwacht dat je als drijvende kracht tijd en energie stopt in het verder ontwikkelen van onze best practises en toolkits. Uiteraard ben je zelf vrij om deze functie verder vorm te geven en daarmee een grote bijdrage te leveren aan de groei van ValueBlue.

Job requirements

Wanneer deze baan bij je past (of niet)

  • Jij hebt uitgebreide kennis van EA en ervaring hebt met het opzetten van werken onder architectuur.
  • Je weet hoe het werken als business consultant is
  • Daarnaast kun jij teams leiden, inspireren en motiveren door natuurlijk overwicht en senioriteit.
  • Een goed salaris dat gebaseerd wordt op je kennis en ervaring, denk aan een range tussen €6092,- en €8703,- op basis van 40 uur.

En als je ook nog creatief, ondernemend, planmatig, transparant, betrokken, flexibel, verantwoordelijk, resultaatgericht, commercieel, innovatief en prettig in de omgang bent, dan ben jij onze ideale kandidaat. 


Wat krijg je ervoor terug?

Misschien wel het belangrijkste: mensen die jouw passie en enthousiasme voor Enterprise Architecture delen. snappen . Maar ook kom je te werken in een platte organisatie met korte lijnen, waar de mening van iedereen er toe doet. Je krijgt voldoende zelfontplooiingsmogelijkheden. Bovendien ontvang je:

  • Vast contract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 25 vakantiedagen)
  • Representatieve leaseauto, laptop en telefoon

Spreekt deze vacature je aan? Dan kunnen we niet wachten je te spreken en meer te vertellen over ons werk. We zien je sollicitatie graag tegemoet of neem gerust contact op met onze recruiter Sangita de Jong (Sangita.de.jong@valueblue.nl / 06 29 48 23 87) of onze COO Jordy Dekker (Jordy.dekker@valueblue.nl / 06 31 79 09 69). We hebben de intentie om in maart te starten met de eerste gesprekken. Maak je interesse dus uiterlijk 28 februari kenbaar.