Inside Sales Representative

Job description

Waarom dit de beste baan is voor jou:

  • Wij zijn een scale-up met de intentie om een wereldspeler te worden in de wereld van Tools voor Enterprise Architectuur.
  • We hebben een bewezen product, onderschreven door Gartner die ons opgenomen heeft in het Magic Quadrant voor Enterprise Architectuur platformen.
  • Concrete doorgroeimogelijkheden richting Sales en Accountmanagement
  • Inhoudelijke sales gesprekken over de waarde van BlueDolphin voor de business van potentiële klanten.

Wij zijn ValueBlue

In het tijdperk van digitale transformatie zorgen zaken als klantervaring, globalisering, werken op afstand en eenvoudig te configureren applicaties ervoor dat organisaties flexibel en adaptief zijn. Dit vereist een naadloze samenwerking tussen belanghebbenden op basis van tijdige en nauwkeurige informatie. Om het gebrek aan samenhangend inzicht, dat veroorzaakt wordt door complexe, specialistische tools voor specifieke doelgroepen, op te lossen, introduceerden we in 2014 BlueDolphin. BlueDolphin is het samenwerkingsplatform dat alle informatie over business, IT en gegevens voor alle belanghebbenden op elkaar afstemt.


Wij staan als bedrijf voor verantwoordelijkheid nemen, het volledig focussen op klantwaarde creëren, inventief zijn en empoweren. We willen innoveren, als collega’s én als partners van jouw bedrijf. Dit doen we door hard te werken, met een lach op ons gezicht, door pro-actief zaken op te pakken die op ons pad komen, door continu te innoveren en elkaar vrijheid te gunnen en vertrouwen te geven. Dit is hoe we onszelf en jouw organisatie in staat stellen elke dag te verbeteren!

Wij zijn Inside Sales

Het Inside Sales team is de schakel tussen de marketing afdeling en de sales exectives. Onze hoofdtaak is het genereren van nieuwe opportunities: potentiële klanten met een heldere vraag die beantwoord kan worden met BlueDolphin. Als Inside Sales representative is dit verdeeld in twee hoofdtaken. Koude acquisitie en het opvolgen van leads gebruik makende van verschillende kanalen en het kwalificeren van de leads die concrete interesse tonen.

Momenteel bestaat het team uit vier personen en blijft het team groeien, in zowel Europa als de Verenigde Staten. Jouw potentiële collega’s zijn creatief en innovatief en leveren een belangrijke bijdragen aan het laten groeien van ValueBlue tot een speler van wereldformaat. Als Inside Sales representative ga je autonoom te werk en beschik je over een gezonde drive om persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen te halen.

Job requirements

Jouw sterke punten:

  1. Minimaal 1 jaar ervaring als business development representative of inside sales, bij voorkeur binnen andere (B2B - SaaS) software bedrijven.
  2. De drive om zelfstandig resultaat te boeken
  3. Goed begrip van (SaaS) technologie en de waarde die dit biedt aan potentiële klanten.
  4. Je kan goed luisteren en bent in staat om problemen en/of ambities te herkennen om nieuwe opportunities te creeëren.
  5. Je hebt de drive om continue te verbeteren als professional, als team en je collega's te helpen om ook te verbeteren.
  6. Je hebt een HBO opleiding of relevante werkervaring.